Árak/Megrendelés

Információk Ingatlanok esetében:

Az ingatlanok Ózontisztításának ára,  ingatlan szintenkénti alapterülete szerint kerülnek meghatározásra, tehát ha Önnek pl. egy 30nm-es 1,5 szobás lakása van van, akkor Önnek 1db 0-60 nm ingatlant kell kiválasztania. Ha Önnek több szintes ingatlana van, akkor a szintenkénti alapterületnek megfelelően, szintenként (2-3) kell kiválasztania.

A kalkulátor normál, maximum 3m belmagasságú helyiségekkel számol, ha az adott helyiség belmagassága meghaladja a 3m-t de kevesebb mint 6m , úgy kérjük, válasszon, arányosan nagyobb alapterületet. 6m belmagasságnál magasabb helyiségek tisztítását nem vállaljuk.

időtartamokat az alábbiak szerint ajánljuk:

Enyhe  szennyeződés:  1:00 Óra/perc

Közepes szennyeződés: 1:30 Óra/perc

Erős szennyeződés: 2:00 Óra/perc

Információk Járművek esetében:

időtartamokat az alábbiak szerint ajánljuk:

Enyhe szennyeződés:  0:20 Óra/perc

Közepes szennyeződés: 0:40 Óra/perc

Erős szennyeződés: 1:00 Óra/perc

Fontos !

A tisztítás időtartama alatt az Ózonnal tisztítandó területen, semmilyen élőlény (Ember, Állat, Növény) nem tartózkodhat. Ezeknek eltávolítása, elhelyezése a tisztítás időtartamára Megrendelő feladata!

Kalkulátorunk segítésével Ön azonnal és kötelezettség nélkül megtekintheti az Ön által kiválasztott szolgáltatásunk teljes költségét!

Kalkuláció menete:

 

  1. Adja meg a szolgáltatás elvégzési helyének irányítószámát.
  2. A megfelelő gomb megnyomásával válassza ki hogy ingatlan vagy Jármű tisztításra kér ajánlatot.
  3. Válassza ki az ingatlan alapterületét szintenként, vagy a jármű jellegét.
  4. Adja meg az aktív tisztítás időtartamát (melyet majd +30perc behatási/bomlási idő követ)
  5. Ellenőrizze a megadott paramétereket és amennyiben azokat helyesnek találja, úgy az ingatlan/jármű hozzáadása a kalkuláció gomb megnyomásával tudja hozzáadni a kalkulációhoz.
  6. További ingatlant, ingatlan szintet vagy járműveket adhat a kalkulációhoz a fenti folyamat ismétlésével (2-5 pont).
  7. Ajánlatkérő modulunk azonnal megjeleníti az Ön által megadott paraméterek alapján készített kalkulációt, mely megjeleníti a szolgáltatás árát, esetleges kiszállási díjat, esetleges minimum munkadíj különbözetet, az így kiszámított fizetendő végösszeget, nettó, áfa, bruttó bontásban, továbbá a teljesítés várható dátumát (mikor) és időtartamát (mennyi idő összesen) is.

Amennyiben az ajánlatunk elnyeri tetszését, úgy a személyes adai megadását követően, a megrendelem gomb lenyomásával tudja szolgáltatásunkat megrendelni. Ez már fizetési kötelezettséggel jár!

Azonnali kalkulátor/ajánlatkérő űrlap: